Γενική Συνέλευση της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» 2020 - 23/06/2020

Με τη συμπλήρωση της θητείας του για 2η διετία, ο πρόεδρος της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» κάλεσε τα μέλη της την Τρίτη 16 Ιουνίου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου, μεταξύ άλλων, να γίνουν εκλογές για το νέο Δ.Σ. της επόμενης διετίας, 2020-2022.

Όπως συνηθίζεται, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε οινοποιείο ενώ η ανταπόκριση των μελών της ένωσης στη συμμετοχή ήταν αθρόα.

Φέτος η σημαντική αυτή συνάντηση των οινοποιών-μελών της ΟΒΕ φιλοξενήθηκε από το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή και συγκεκριμένα στον χώρο του καφέ του Μουσείου Οίνου Γεροβασιλείου.

Αρχικά ο κ. Βαγγέλης Γεροβασιλείου καλωσόρισε τους συναδέλφους του ενώ σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα, ο οινολόγος Αργύρης Γεροβασιλείου ενημέρωσε τα μέλη της ΟΒΕ για θέματα που αφορούν το αμπέλι και τίτλο της παρουσίασης «Καινοτομία στο αμπέλι».

Στη συνέχεια, αφού συζητήθηκαν τα θέματα της ατζέντας ο πρόεδρος κ. Στέλλιος Μπουτάρης έκανε τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. πρότεινε νέους στόχους για τη νέα διετία.

Περισσότερα για τον απολογισμό, τους νέους στόχους και το νέο Δ.Σ. μπορείτε να βρείτε εδώ (το λινκ για τη σελίδα που έχουμε το δελτίο τύπου).

Στο περιθώριο της Συνέλευσης, οι οινοποιοί της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον αμπελώνα και στο οινοποιείο του Κτήματος, καθώς και να απολαύσουν το εξαιρετικό γεύμα που παράθεσε η οικογένεια Γεροβασιλείου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε κάθε συνάντηση των μελών της Ένωσης, μία ιδιαίτερη στιγμή που απολαμβάνουν όλοι, είναι οι συζητήσεις που ακολουθούν μετά την ολομέλεια, μία δεύτερη συνέλευση θα μπορούσαμε να πούμε, με έκδηλη ομοψυχία και διαλόγους σε βάθος, με ουσία, συμπεράσματα, προτάσεις και νέες ιδέες για τον οινοποιητικό κλάδο.

Ευχαριστούμε θερμά το Κτήμα Γεροβασιλείου για τη φιλοξενία και ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και στον κ. Μπουτάρη για την 3η κατά σειρά θητεία του.

Δρόμοι του Κρασιού
της Βορείου Ελλάδος

  • Γιαννιτσών 90, Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη
  • τηλ: 2310 281617 & 2310 281632
  • email: info@wineroads.gr